Sporťásky (10. týden)

0
1670

Golf s vůní jitrnic

Začátek března na mosteckém golfovém hřišti je tradičně věnován ZABÍJAČKOVÉMU TURNAJI, který se v předchozích letech napevno zabydlel v turnajovém kalendáři. Meteorologové hlásí příliv teplého vzduchu a tak v sobotu 12. 3. od 10 hodin odstartuje turnaj, kterým golfisté uctí českou tradici. Osmnáct golfových jamek doplní snídaňovými jelítky, jitrnicemi i tlačenkou a oběd se ponese ve znamení domácího prejtu, kysaného zelí a brambor.

Začíná fotbalová divize, naši hrají doma

O víkendu vstoupí do jarní části fotbalová divize. Dva naši zástupci ve skupině B hrají na domácím hřišti. FK Litvínov přivítá Horní Měcholupy, Baník Souš zase Nymburk. Obě utkání se hrají v sobotu 12. března a začínají shodně, a to ve 14.30 hodin.

Horní Jiřetín začíná v Modré

K utkání do Modré na Děčínsku zajíždí k úvodnímu kolu jarní části krajského přeboru v kopané dospělých hráči Sokola Horní Jiřetín. Náš jediný zástupce soutěže se zde představí v neděli 13. března od 14.30 hodin.

Hokejistky vyprovodily Beroun

Vysokou porážkou skončilo pro hostující Beroun další utkání nejvyšší hokejové soutěže žen, které se odehrálo na ledě v Litvínově. Domácí HC totiž své soupeřky vyprovodil výsledkem 14:1. Branky Litvínova: Chmelová 6, Horáková 2, Krist. Pátková 2, Charvátová, Bublová, Šrámková, Ajchlerová. Výhrou si Litvínov definitivně zajistil prvenství v divizi A1 a postup do turnaje final four o titul a další medaile s Karvinou, Slavií a Brnem.

Osmáci HC Litvínov si zahrají finále

Dlouhodobá turnajová soutěž U14, ve které se mezi sebou utkali akademie ČSLH, zná účastníky finálového turnaje. V tom si zahrají i litvínovští osmáci! V semifinále se chemici utkají s Jihlavou, v případě postupu je čeká lepší z dvojice Karlovy Vary – Sparta. Závěrečný turnaj je naplánován na 16. března a odehraje se v Karlových Varech.

Mostecký Král startoval v Holandsku

Na turnaji Dutch Open BEC U 19 Haarlem startoval s reprezentací České republiky hráč Badmintonového klubu Baník Most Ondřej Král. Tomu se podařilo zvítězit v prvním zápase dvouhry a ve 2. kole vzal set soupeři z Malajsie. V párových disciplínách byli asijští soupeři nad síly Ondřeje a jeho partnerů – Matěje Hubáčka v deblu a Berty Ausbergerové v mixu. Za 14 dnů bude Král startovat na ME U 17 v polském Lubinu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!