Dětský stacionář dostane nové vybavení

0
2698

Díky finančnímu daru mohou vylepšit prostory dětského stacionáře zdravotníci Dětské kliniky Fakulty zdravotnických studií Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Od finanční společnosti Fair Credit International, SE, získali v tomto adventním čase částku 10 tisíc korun.

„Získané peníze využijeme na dovybavení a zkrášlení prostor dětského stacionáře, který jsme otevřeli v loni v listopadu v rámci jedné z etap rekonstrukce a modernizace dětského pavilonu ústecké Masarykovy nemocnice. Poskytujeme resuscitační, intenzivní a standardní diagnostickou a léčebnou péči pro novorozence, děti a dorost. Klinika má regionální a v řadě subspecializací i nadregionální působnost,“ uvedla Marie Lulková, vrchní sestra ústecké dětské kliniky.

Oblastní ředitelka finanční společnosti Fair Credit International, SE, Dana Pastorová řekla, že ústecká pobočka působí v regionu tři roky. „Hodně na trhu expandujeme, dvakrát se naše společnost umístila mezi stovkou nejúspěšnějších firem v České republice. Tím, že se nám daří, chceme přispívat tam, kde je to potřeba. U mě v týmu jako manažerka pracuje bývalá zdravotní sestra, která přišla se skvostným nápadem pomoci vaší klinice. Navíc pobočka pro zdejší kraj působí tady v Ústí nad Labem a všichni jsme na místní nemocnici moc pyšní. To byl ten hlavní důvod, proč jsme se rozhodli věnovat sponzorský dar právě ústecké dětské klinice,“ dodala Dana Pastorová.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!