Neznáte lupiče? Pomozte s pátráním

0
2363

Mostečtí kriminalisté pátrají po neznámém pachateli trestného činu loupeže. K němu mělo dojít v pátek 13. ledna 2017 v obci Janov na Litvínovsku. Neznámý muž v panelovém domě v ulici Luční č.p. 326 vnikl do bytu poškozené mladé ženy. Ta zrovna vycházela kolem 14. hodiny z domova, když jí po otevření bytových dveří neznámý muž náhle a nečekaně udeřil do tváře a poté se dostal do bytu, kde ve fyzickém útoku pokračoval. Ženu patrně na chvíli omráčil a následně z bytu odcizil peněženku s hotovostí, doklady a další věci. Hmotná škoda zatím nebyla přesně vyčíslena. Žena utrpěla lehké zranění.

Policie provedeným šetřením zjistila popis pachatele a vytvořila jeho pravděpodobnou podobiznu. K osobě lze uvést, že šlo o muže ve věku kolem 30 až 40 let, vysoký byl cca 170 cm, měl silnější postavu, tmavé oči, menší širší nos a upravený knírek s bradkou, snědší pleť. Na sobě měl černou zimní bundu, tmavě modré rifle a na hlavě pletenou čepici tmavé barvy (nikoliv bílé jak je zobrazeno na obrázku). Hovořil česky.
Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámém lupiči. Pokud někdo muže dle podobizny pozná, nebo pokud muže někdo viděl v pátek kolem 14. hodiny u panelového domu v ulici Luční č.p. 326 v Janově a mohl by poskytnout policii jakoukoliv informaci, nechť zavolá na linku tísňového volání 158 nebo přímo na telefonní číslo 601 358 719.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!