Sporťásky (4. týden)

0
1347
Litvínov dnes vyrukuje na Třinec

Dnes pokračuje Tipsport extraliga svým 42. kolem. V něm nastoupí na domácím ledě Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově tým HC Verva, který od 17.30 hodin vyzve tým Oceláři Třinec.

Házenkářky hostí v sobotu Michalovce

Poprvé v novém roce se na své domácí palubovce představí tým Černých andělů. Házenkářky DHK Baník Most v dalším interligovém kole nastoupí v sobotu 28. ledna proti celku východoslovenských Michalovců. Utkání se hraje ve sportovní hale v Mostě od 18.00 hodin.

Souš nastoupí v přípravě proti Ostrovu

Západočeský FK Ostrov bude v sobotu 28. ledna soupeřem divizního Baníku Souš v přípravě na nacházející jarní mistrovské boje. Střetnutí se odehraje na umělé trávě v areálu Souše od 10.30 hodin.

Mostecký fotbalový klub přivítá Louny

FK Louny budou v sobotu 28. ledna soupeřem divizního Mosteckého fotbalového klubu v přípravě na jarní část soutěže. Podle webu mosteckého klubu se zápas odehraje na umělé trávě v areálu Fotbalového stadionu Josefa Masopusta v Mostě. Zápas začíná 10.30 hodin.

Hokejistky jedou k utkání do Kladna

V sobotu 28. ledna nastoupí k mistrovskému utkání hokejistky HC Litvínov. Tentokrát se ale nepředstaví na domácím ledě, ale na stadionu v Kladně, kde vyzvou domácí tým. Utkání se zde hraje od 19.00 hodin.

Krasobruslaři jedou sledovat ME

Ve dnech 26. – 29. ledna se po mnoha letech koná mistrovství Evropy v krasobruslení v České republice. Jeho dějiště je Ostrava. Trenérky krasobruslařského klubu HC Litvínov spolu s většinou členů oddílu se tohoto ME zúčastňují. Proto se přesouvá druhá lekce kurzu bruslení na ZS v Litvínově.

Junioři Mostu dnes hostí Klatovy

Tým hokejových juniorů Sport Most se dnes představí na domácím ledě v dalším utkání ligové soutěže. Jeho soupeřem bude celek HC Klatovy. Mostečtí se tak představí na domácím hřišti po třízápasové sérii na ledě soupeřů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!