Z Rady města Litvínova

0
1809
Litvínov ušetřil

Ve druhém pololetí loňského roku vyhlásilo město Litvínov 46 veřejných zakázek. Předpokládaná cena všech veřejných zakázek je 34,5 milionů. Vysoutěžená cena dosáhla 18,9 milionů, což znamená, že teoreticky se uspořilo cca 15,6 milionů. Nejvíce veřejných zakázek zrealizovaly odbor nakládání s majetkem města (20 za 5 milionů) a odbor investic a regionálního rozvoje (17 za 12 milionů). Nejvíce zakázek získali dodavatelé z Litvínova (12 za 4,7 milionu). Následují dodavatelé se sídlem v Praze (9 za 6 milionů) a v Mostě (8 za 1,7 milionu).

Hledá se operátor

Na společné zakázce na dodávku mobilních telekomunikačních služeb ušetřil Litvínov za čtyři roky 2 milióny. Smlouva s operátorem ale už v dubnu končí. Rada města proto schválila záměr na centrální nákup mobilních telekomunikačních služeb pro město a jeho organizace. Odbor systémového řízení městského úřadu proto připraví veřejnou zakázku na výběr nového dodavatele telekomunikačních služeb pro další čtyřleté období.

Nabídka na rolbu

Litvínov obdržel nabídku na rolbu pro Zimní stadión Ivana Hlinky pouze od jediného dodavatele, který splnil všechny podmínky uvedené v zadávacím řízení. Rolbu tak do Litvínova dodá pražská společnost TRANSTECHNIK CS, která předložila nabídkovou cenu 4 101 900 Kč včetně DPH. Nabízeným typem stroje je rolba WM evo2 electric bez kabiny. Předpokladem pro samotnou realizaci veřejné zakázky je spolufinancování dodávky stroje z dotace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Z dotačního podílu by mělo být uhrazeno 2,16 milionu. Zbývající část nákladů na pořízení rolby uhradí město. Vlastníkem stroje bude město Litvínov, uživatelem stroje HC Litvínov.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!