Zápas Baník Most – Slavia Praha přeloženo

0
1319

Utkání DHK Baník Most proti DHC Slavia Praha, které se mělo uskutečnit v sobotu 11. února, bylo na žádost pražského týmu z důvodu početné marodky ZRUŠENO. Náhradní termín byl stanoven na čtvrtek 23. února, na 18:00 hodin.

„My tuto skutečnost akceptujeme, protože v první řadě jde o kvalitu zápasu. Pokud bychom měli nastoupit proti výrazně oslabenému soupeři, nemělo by to ani pro jeden z týmů žádný přínos. Utkání se Slávií je pro nás velmi prestižní záležitost, navíc ho lze brát jako přímý souboj o výhodnější pozici pro play off české části soutěže. Mrzí nás to o to víc, že kromě zraněné Michaely Borovské máme k dispozici kompletní hráčský kádr,“ komentoval nepříjemnou zprávu trenér Mostu Peter Dávid.

Pro Černé anděly přeložené utkání ale znamená i komplikace. „Jde zejména o výpadek ze zápasového tempa a rytmu. Po relativně krátké době budeme mít opět volný víkend. V následujícím kole nás ale čeká poměrně těžké utkání ve Zlíně, které se ale hraje až v neděli 19. února. Hned ve čtvrtek nastoupíme k přeloženému utkání se Slávií, abychom pak v sobotu 25. února nastoupili doma proti Bratislavě,“ doplnil trenér.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!