0
2240
Na extraligu se jde opět v neděli

Po středečním utkání s Kometou Brno se mohou hokejoví příznivci opět těšit na domácí duel Vervy Litvínov už tuto neděli 19. února. Ropáci totiž od 15.30 hodin přivítají v podkrušnohorském derby celek Energie Karlovy Vary.

Most začíná play out venku

Utkáním na ledě v Litoměřicích zahájí hokejisté HC Most své účinkování v letošním play out WSM ligy. To sehrají v sobotu 18. února. Doma se pak představí ve středu 22. února v duelu pravdy, kdy vyzvou Kadaň.

Souš hraje v přípravě s Litvínovem

Divizní FK Baník Souš se v přípravě na jarní mistrovské boje představí na své umělé trávě, a to v sobotu 18. února. Jeho soupeřem bude od 10.30 hodin účastník krajského přeboru, sousední FK Litvínov.

Mostecký fotbalový klub vyzve Krupku

V sobotu 18. února má náš druhý zástupce ve fotbalové divizi, Mostecký fotbalový klub, v plánu další přípravné utkání před jarní částí soutěže. Jeho soupeřem na umělé trávě Fotbalového stadionu Josefa Masopusta v Mostě bude od 10.00 hodin celek TJ Krupka.

Junioři hrají dvě utkání doma

Tým juniorů HC Litvínov se celkem třikrát po sobě představuje doma, z toho v tomto týdnu dvakrát. Ve čtvrtek se střetl s Karlovými Vary a v sobotu 18. února nastoupí od 16.00 hodin proti Plzni.

Hokejistky hrají proti Esa Praha

Tým Esa Praha je dalším soupeřem týmu hokejistek HC Litvínov. Ty se s ním střetnou na svém domácím ledě v sobotu 18. února od 19.00 hodin. Utkání se hraje na spodní ledové ploše.

Házenkářky proti Slávii ve čtvrtek

Odložené utkání interligy házenkářek mezi domácím DHK Baník Most a Slávií Praha, které nebylo sehráno kvůli onemocnění většiny kádru pražského celku, se odehraje ve čtvrtek 23. února. Střetnutí začíná ve sportovní hale v Mostě v 18.00 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!