Litvínovským vadí letní kino a koncerty pod širým nebem

0
2739

Za loňský rok dorazilo na litvínovský městský úřad 7 stížností od obyvatel města. Ve většině případů byly neodůvodněné. Dorazilo ale také několik petic. Nejvíce je trnem v oku místním letní kino a hudební produkce na Koldomu.

„Obyvatelé Litvínova a okolí si stěžovali například na prodejce ponožek, na skládku stavebního odpadu za prodejnou Lidl, na prodej části pozemku v blízkosti společnosti Schoeller, na rekonstrukci ulice Vilová a podobně,“ sdělila Margita Kučerová z litvínovského úřadu. Po prošetření byla jedna stížnost vyhodnocena jako důvodná, dvě jako částečně důvodné a ve čtyřech případech jako nedůvodná. V roce 2016 si občané v 9 případech stěžovali na postup správního orgánu, popř. na chování úřední osoby. Vyhodnoceny jako částečně důvodné byly 4, nedůvodné 4 a 1 případ je doposud v řešení.

V loňském kalendářním roce byly přijaty 4 petice. Petice směřovaly k řešení parkování u domu Koldům, k instalaci zpomalovacích retardérů u dětského hřiště za domem v ul. PKH, k zachování sousedského místa v ul. Jedličkova, k zamezení nadměrné hlasitosti letního kina a úplné zamezení hudební produkce v areálu koupaliště Koldům. Na všechny petice bylo reagováno a petentům odpovězeno.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!