Sporťásky (9. týden)

0
1343
Verva uplatnila opci na trenéra a Sorvika

Tým HC Verva Litvínov uplatnil opci na trenéra Darka Stránského pro další sezonu. První asistent kouče Radima Rulíka začal v Litvínově pracovat po skončení minulé sezony. Dále klub uplatnil opci na příští ročník také u obránce Daniela Sørvika. Norský reprezentační zadák je aktuálně nejproduktivnějším obráncem týmu. Bude tedy v mužstvu působit i v ročníku 2017/2018.

Černí andělé zajíždějí do Šaly

Po dvou vítězných zápasech na domácí palubovce zajíždí tým Černých andělů k dalšímu kolu interligy na hřiště soupeře. V sobotu 4. března se střetne s domácím Duslo Šala. Doma hraje DHK Baník Most až 10. března s SHK Veselí.

Bude se hrát již 16. ročník Easter Cupu

V pořadí již 16. ročník Easter Cupu zná seznam přihlášených týmů, 31. března vypukne na mosteckém zimním stadionu první z celkem sedmi dílčích turnajů této velké mezinárodní hokejové události. Přijedou týmy z Německa, Finska, Ruska nebo Švédska, chybět nebudou celky ze Slovenska a ČR.

Hokejistky si dojely pro vysokou výhru

Pro vysoké vítězství si hokejistky HC Litvínov dojely do východočeských Pardubic. Domácí tým zde totiž deklasovaly 11:1. Kolo před koncem je Litvínov v čele tabulky a porazí-li v posledním zápase 4. března doma Beroun, zahraje si Final four! Branky Litvínova: Chmelová 5, Šrámková 2, Horáková 2, Bublová 2.

Útočník Babintsev v Litvínově skončil

Klub HC Verva Litvínov se také dohodl s ruským útočníkem Semjonem Babintsevem na předčasném ukončení smlouvy k datu 28. února, původně měla vypršet 30. dubna. Babintsev nastupoval převážně v Mostě ve WSM lize, v TELH naskočil pouze ke čtyřem zápasům.

Dvě kola na domácím ledě

Juniorský tým HC Litvínov se v posledních dvou kolech mistrovské soutěže představil na domácím ledě. Ve středu 1. března se střetl se Zlínem a hned den nato, ve čtvrtek 2. března, nastoupil proti Olomouci.

Minižákyně Baník v neděli proti Slunetě

O víkendu čekají basketbalové starší minižákyně BK Baník Most dvě utkání se soupeřkami z ústecké Slunety. Oba zápasy oblastního přeboru se hrají v mostecké sportovní hale v neděli 5. března. První začíná ve 13 hodin. Odveta se potom hraje od 15 hodin.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!