Sporťásky (10. týden)

0
1477
V sobotu začíná fotbalová divize

Již tuto sobotu 11. března zahajují jarní boje fotbalové divize. Ve skupině B hrají dva zástupci Mostecka a oba začínají doma. Mostecký fotbalový klub od 10.15 bude hrát s Hostouní a Baník Souš od 14.30 hodin přivítá na svém hřišti SK Kladno.

Hokejistky jsou ve finálové čtyřce

Tým hokejistek HC Litvínov postoupil do závěrečných bojů naší nejvyšší hokejové soutěže žen. Stalo se tak poté, co v posledním utkání základní části kontumačně zvítězil nad Berounem, který víkendové střetnutí skrečoval. Boje o konečné umístění začínají už o víkendu.

Házenkářky nastoupí v pátek doma

Další domácí střetnutí interligy sehrají házenkářky DHK Baník Most již dnes, tedy v pátek 10. března. Jejich soupeřem bude od 18 hodin na palubovce mostecké sportovní haly celek Veselí na Moravě.

Zahajuje také fotbalový krajský přebor

Do jarní části o víkendu vstoupí také krajský přebor fotbalistů. Jeden ze zástupců Mostecka, celek FK Litvínov, se představí doma. V sobotu 11. března hraje od 14.30 hodin s SK Hrobce. Druhý zástupce, tým Sokola Jiřetín, hraje venku, představí se na hřišti v Bílině.

Mladší dorost hraje s Mountfieldem

Mladší dorostenci HC Litvínov se po výhře na ledě Plzně probojovali na čtvrtou příčku tabulky, která jim zajistila lepší výchozí pozici pro čtvrtfinále play off. V něm vyzvou mladí Ropáci hradecký Mountfield, který skončil na pátém místě. Čtvrtfinálová série začala ve středu na ledě Litvínova, v pátek se přesune do Hradce a případné třetí, rozhodující utkání se odehraje v neděli opět na severu Čech.

Na Easter Cup je přihlášeno sedmdesát týmů

Letošní ročník mezinárodního mládežnického turnaje Easter Cup bude velkolepou záležitostí, protože je na něj do všech věkových kategorií přihlášeno přes sedmdesát týmů z několika států Evropy. Hrát se bude celkem sedm turnajů letošní série.

Neděle bude v Mostě plná basketbalu

V neděli 12. března čeká mosteckou sportovní halu basketbalový den. Od 10 hodin totiž hrají zápas oblastní přebor mladší minižákyně U12 se Slunetou Ústí nad Labem. Stejné týmy čeká od 12 hodin odveta a od 14 hodin se v zápasu Regionální divize představí starší žáci U15 v duelu s BK Kladno.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your name here
Please enter your comment!